Goede perspectieven en toch geen bankkrediet?

U wilt graag een bankkrediet aanvragen en u heeft goede perspectieven, maar de bank besluit toch om geen bankkrediet aan u te verlenen. Wat nu? U had er een beetje op gehoopt aangezien u goede perspectieven heeft, dus wat is hier de beste oplossing voor?

U heeft goede perspectieven en toch geen bankkrediet?

Het kan soms voorkomen. U bent bijvoorbeeld ondernemer. U heeft vijf jaar lang een succesvolle zaak en u heeft goede perspectieven, maar toch krijgt u geen bankkrediet. Hoe kan dit? De bank zal natuurlijk hier veel redenen voor hebben, maar het kan voor u niet zo belangrijk zijn. Het enige wat u wil is een bankkrediet afsluiten.

Banken bekijken aanvragen van bankkredieten altijd een beetje door een donkere bril. Dit betekent dat ze altijd uitgaan van de meest slechte situatie, wat voor u als ondernemer is dat u uw onderneming failliet gaat. Banken zijn over het algemeen niet zo happig op het verlenen van bankkredieten aan ondernemers. Er kan namelijk van alles verkeerd gaan.

Zijn er dan andere alternatieven dan een bankkrediet?

Ja die zijn er zeker. Naast banken zijn er ook ander kredietverleners actief op de markt. Veel van deze aanbieders zijn alleen op het internet te vinden. Deze kredietverleners hebben vaak geen panden in Nederland staan en zijn alleen op internet actief. U kunt dan ook vaak leningen afsluiten via de websites van deze kredietverleners.

Op de websites van deze kredietverleners kunt u aangeven wat voor lening u wilt aanvragen. Vaak kunt u al meteen zien hoeveel u per maand kwijt bent aan het aflossen van uw lening. Al deze dingen kunnen u helpen om een goede keuze te maken. Wanneer u een lening heeft afgesloten, zult u een brief thuis gestuurd krijgen. Deze zult u moeten ondertekenen en dan heeft u in principe een lening afgesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *